От: Клубен Водач на юни, 19, 2006 в категория Новини

Сега за лагерната такса: Ще бъде в размер на 15 лева за българи и 15 евро за чужденци.

Ще се събира на мястото при пристигане. Включени са разходи за транспорт от гарата до лагера и обратно, емблема, скаутска връзка и екскурзия с автобус.

Храненето ще бъде с готвене на огън или газови котлони, който каквото си носи. Осигурена е храна за стафовете и чужденците. В лагера ще има магазин, от където могат да се купуват или поръчват храна и полуфабрикати.

Ръководителите на групи да носят документацията, необходима за лагер – медицинска бележка за всеки участник, уверение от родителите и декларации от участниците.

Индивидуално всички да си носят бански и джапанки за басейн.

Необходими сечива: брадвичка и тесла за скауткрафта.

Спи се на палатки, които участниците си носят, изцяло в борова гора. Ще бъде осигурена слама за под палатките. Огън ще се пали на много места в лагера, под контрола на началник лагера.

На 21.06.2006 г. ще бъде една от последните работни срещи на организационния комитет в община Попово. До тази дата желая да зная, колко чужденци ще участват и от кои държави. За това моля всички, които могат да внесат яснота по тези въпроси, да ми се обадят до тази дата.

За лагера ще бъдат осигурени жълти тениски с емблемата на лагера на цена от 4 лева, които всеки ще може да си поръча в началото на лагера.


Тази статия е в Категория: Новини
Можете да проследите всеки отвор чрез RSS 2.0 полето. Коментирайте или проследете от вашият сайт.

Отговори