От: Клубен Водач на дек., 29, 2010 в категория Дейности, Новини

Клубните традиции са свещени за нас и ги спазваме и отстояваме ревностно през годините. Започнахме с Коледно празненство в клуба на 16 декември, на което почетохме и 4 рожденици. Обявихме събиране на детски дрешки и играчки в помощ на Дома за деца в гр.Попово. А на 23 декември на Коледно тържество на площада пред Общината тържествено връчихме приза „Мъж на годината – 2010 “ Тази награда е учредена от нашия клуб през 2005 г и я връчваме за шести път. Винаги търсим подкрепата на различни институции за избора, но приза си е наш патент. Тази година за „Мъж на годината-2010“ на Община Попово беше избран Румен Коев Рачев – директор на ОУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр.Попово за приноса му в развитието на Образованието, подпомагане на младежките организации и популяризирането на Община – Попово в страната и чужбина. Връчихме му сабя с надписи, грамота, карта за почетен член на клуба и скаутска връзка. Взехме решение от догодина приза да се нарича „Личност на годината“ за да могат да бъдат номинирани и личности от другия пол. На 27 декември по покана на децата от Дома за деца лишени от родителски грижи, посетихме тържеството им, на което бяхме сред почетните им гости. Приятелството ни с тях е от 2008 г, когато реализирахме съвместен проект. Те ни поздравиха с програма, а ние им бяхме подготвили детски дрехи и играчки. Бяхме направили и торбички с плодове и сладки за всеки от тях, които бяха спонсорирани от БЧК, а съвместно с младежите от БМЧК „Ботевци“ ги раздадохме на нашите приятели от Дома.
Годината която отмина бе една от най-наситените с дейности, невероятни преживявания ни съпътстваха и осмисляха нашия живот. Предстои ни една Нова и изпълнена с мечти 2011 г. От нас зависи тя да се реализира в пълен обем и качествено, за радост на членовете на клуба.


Тази статия е в Категория: Дейности, Новини
Можете да проследите всеки отвор чрез RSS 2.0 полето. Можете да дадете коментар в края на статията. Pinging функцията е забранена.

Отговори