Бяхме си го замислили да е тридневен, но направихме компромис заради лошото време и бяхме на лагера в с.Паламарца само на 7 и 8 април. Пролетната ваканция е време за игри и обучения на нови скаути. Криско бе на обучение по алпинизъм край Шумен. А клуба се беше събрал на „нашето“ си място. Там имахме възможност да си готвим на триногата на огън, да играем футбол и да опознаваме района в походи. Вечерта приехме нови скаути, това са Йоан Петков и Григор Лазаров – да им пожелаем успешно скаутство !
Екологичната ни акция „Банани за смет“, която провеждаме вече за трети път, бе отразена и от местната ни телевизия. Активното ни участие вече доведе и  до резултати. Тази година събрахме рекордно по-малко смет на мястото което почистваме. Раздадохме и чували на рибарите около язовир „Каваците“, като се надяваме усмивките с които ни гледаха, да са в израз на разбиране за това което правим. Банани този път имаше в изобилие за скаутите, спонсорите на проявата от Ротари клуб – Попово, бяха щедри !


Тази статия е в Категория: Дейности, Лагери, Новини
Можете да проследите всеки отвор чрез RSS 2.0 полето. Можете да дадете коментар в края на статията. Pinging функцията е забранена.

Отговори